Hoogers Kapsaloninterieurs

Binnen onze projekten zijn er 4 specialisaties :

Kapsalons :

Elke salon moet uniek zijn met een eigen identiteit. Waarbij we ons richten op de kleinere salon, maar ook op volledige turnkey projekten en grotere salons.

Onderwijs:

Zowel al op VMBO gebied maar ook in de MBO sector. Belangrijk in UV lokalen is te kijken naar de duurzaamheid, makkelijk in onderhoud en "studentproof".

Zorg:

Specialistische stoelen die verrijdbaar zijn en kantelbaar om goed te kunnen wassen is kenmerkend voor de zorg, kleine ruimtes, zo praktisch mogelijk mee om gaan, rolstoelen moeten er makkijk kunnen draaien...

Beautysalon:

Gezien deze specialisatie veel raaklvakken heeft met de kapsalons, richtten we vaak hiervan een extra ruimte naast de kapsalon in. Ook kunnen we uiteraard een beautysalon compleet inrichten !

 

Hoogkerk - Artistiek

Een mooie stoere maar toch sfeervolle salon voor dames en heren

Almelo-Velvet Monkey House of Hair

Velvet Monkey House of Hair van haarstylisten Eduard Meijerink en Kylie Jones heeft onmiskenbaar internationale allure. Door het industriële, sfeervolle interieur waan je je eerder in New York of Londen, dan in Almelo. "Je stapt hier een andere wereld b

Dalen-Twins Hair & Beauty

Dalen-Twins Hair& Beauty, complete make-over in bestaande pand de totale in richting gerealiseerd

Denekamp - De Kapsalon

Een voormalig bankgebouw in Denekamp werd omgetoverd tot een toegankelijke salon. Bij de kapsalon geeft het gebruik van sloophout en steigerbuizen het interieur een robuust accent. "De Salon" heeft een warme sfeer.

Hengelo - Het Borsthuis (TMZ)

Hoogers heeft kapsalon ingericht in Verzorgingstehuis Het Borsthuis te Hengelo. Het Borsthuis valt onder het Trivium Meulenbelt Zorg.

Arnhem - Haar van Toonen

De worden "sfeervol en ontspannen" in combinatie met "chique en luxe" staan hoog in het vaandel bij Haar van Toonen.

Onstwedde - Carla

Carla's Haarmode in Onstwedde is in mei opnieuw ingericht door Hoogers Kapsaloninterieurs te Heino. Nieuwe trends met interieur op maat.

Silvolde - Bella Colori

Studio Bella Colori is naar een nieuw pand in Silvolde verhuisd. De kapsalon is totaal verbouwd en ingericht door Hoogers Kapsaloninterieurs. Bij binnenkomst valt direct de prachtige produkt presentatie met balie op.

Leusden - Hamersveld

Kapsalon ingericht in Verzorgingstehuis Hamersveld te Leusden

Utrecht - Globe

Inrichting Uiterlijke Verzorging en Kaplokaal op VMBO - Globe College te Utrecht

Zwolle - Hair in the City

Binnen het interieur van Hair in the City is er gewerkt met grijze houttinten.