Hoogers Kapsaloninterieurs

Wellness!

Wanneer je mensen vraagt “hoe gaat het” is het vandaag de dag steevast “druk”. Ik denk dat ontspanning steeds belangrijker wordt in ons dagelijkse ritme. En wat hebben jullie haarstylisten en beautyexperts, dan een mooi beroep….

Hoe gaat het ? Veelgestelde vraag …..

Nu heerlijk rustig en relaxed.. want als ik me regelmatig laat verwennen bij jullie, even niks… kan ik er weer even tegen.  Maar ook zo praktisch, alles onder 1 dak. Want TIJD TIJD TIJD…in deze drukke maatschappij.

Top toch?

Ook voor jou als haarstylist en beautyexpert een tool om meer omzet te genereren dus. Succesvolle salons bieden “totally beauty”. Dat vraagt natuurlijk ook om aanpassingen in je huidige salon, of zelfs een ruimte erbij.

Wij verzorgen naast kapsaloninterieur ook beautysalons, Behalve onze kennis van interieurmogelijkheden, bieden wij voor dit segment ook producten als behandelstoelen, SPAstoelen, schoonheidstabourets en trolleys. Ook als je binnen je salon een beauty- of manicure of visagie area wilt inrichten, kan Hoogers jouw salon op een unieke manier restylen. Bel mij gerust op (0572) 390 880 of stuur een email aan info@hoogers.nl als je meer wilt weten of eens van gedachten wilt wisselen over de aantrekkelijke mogelijkheden van beauty in jouw salon.

Met stijlvolle groet,

Loes Lucassen-Hoogers