Hoogers Kapsaloninterieurs

't persoontje achter... Loes Lucassen-Hoogers

Nu ik de uitdaging heb aangepakt om op onze site regelmatig te bloggen over kapsaloninterieurs, zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Loes Lucassen-Hoogers. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee lieve dochters van zeven en negen jaar. Sinds 2001 ben ik de trotse eigenaar van Hoogers Kapsaloninterieurs, opgericht in 1998 door mijn ouders, die met een fijn gevoel in 2009 volledig uit het bedrijf zijn gestapt. Vanaf de start richten wij ons op het ontwerpen en het turnkey leveren van interieurs voor de betere kapsalon en dat doen we nog steeds.

Er zijn in de loop der tijd wel allerlei nieuwe aspecten bijgekomen. De steeds sneller wordende economie en de andere manieren van contact bijvoorbeeld. Sociale media en een goed vindbare website, zaken waar je als bedrijf ook niet meer zonder kunt. Ook zijn tegenwoordig - naast de uitstraling van het interieur - elementen als “branding” en “positionering” van een kapsalon belangrijker geworden. En qua techniek is er ook veel veranderd; denk bijvoorbeeld aan de vele innovaties die er zijn op het gebied van verlichting en van wasunits. Kortom, die enorme dynamiek van dit vak zorgt ervoor dat ik mij binnen Hoogers als een vis in het water voel: hier ben ik precies op mijn plek en kan ik doen wat ik leuk vind!

Fashion

In oorsprong heb ik een opleiding gevolgd in de mode, aan de Fashion Business School. Een opleiding die veel raakvlakken heeft met wat ik nu binnen Hoogers doe. Immers, naast ondernemerschap, heb je bij kapsaloninterieurs– net als bij mode – ook te maken met actuele trends, persoonlijke smaak en veel emotie. Ik vind het heerlijk om op dat snijvlak te werken: je eigen bedrijf runnen èn veel bezig zijn met vormgeving en design. Ach, je weet wat ze zeggen: als je elke dag kunt doen wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!    

Met stijlvolle groet,  

Loes