Hoogers Kapsaloninterieurs

Minimalistische store met een vleugje glamour

Vast al gelezen in de Coiffure; interview met Dyanne Beekman door Caroline Westijk…  ?

Fashionondernemer en televisiepresentatrice Dyanne Beekman heeft begin september de eerste DYANNE-store in haar geboorteplaats Hilversum geopend. Een belevingswereld waar fashion, food, living, beauty én hair samenkomen. En dat alles in de stijl van de bekende imagostyliste. Wij, van Hoogers Kapsaloninterieurs, ontwikkelden samen met Dyanne “de spa” voor haar eerste pilotstore in het Gooi.

20 stores in drie jaar tijd…

Met haar retailconcept DYANNE, dat binnen drie jaar uit zo'n twintig DYANNE stores zal bestaan, richt Dyanne’s Beekman Group zich op vrouwen die hard werken, moeder zijn en er ook nog leuk uit willen zien. Elke DYANNE-store moet daarom een plek worden waar deze vrouwen zich van top tot teen kunnen laten verwennen en dat in een omgeving die volledig is geïnspireerd op Dyanne’s eigen stijl: minimalistisch en stoer met een vleugje elegantie. Ook de drie eigen fashionlabels DYANNE, DYANNE+ en DNN voor heren worden in de stores rechtstreeks uit de fabriek naar het publiek gebracht.

Dyanne store entree Dyanne store stair

Veel meer dan mode alleen…

Dyanne's concept gaat veel verder dan mode alleen. Of zoals Dyanne het zelf zegt: “Onze klanten zijn bij ons op visite: we willen zo veel mogelijk comfort bieden en hen volledig in de watten leggen. Zo kunnen de mensen die hier komen onder één dak hun eigen quality-time beleven.” De DYANNE-store in Hilversum is een pilotstore. Dyanne: “Het is een soort laboratorium, we testen alles hier uit, wat wel en niet werkt. De sfeer in de winkel is hetzelfde als bij mij thuis en op kantoor: ruimtelijk, minimalistisch, stijlvol en overzichtelijk. Beneden zijn de fashion- en livingretail en het café gesitueerd en via een trap bereik je de spa. Omdat mensen mij altijd vragen waar ik mijn haar en wenkbrauwen laat doen en wat voor nagellak ik gebruik, besloot ik ook daar aandacht aan te geven in de DYANNE-store.”

“Goed gevoel bij Loes”

Dyanne vertelt over de inrichting: “Voor de inrichting van de spa ben ik met Hoogers Kapsaloninterieurs in zee gegaan. Ik geloof in de kracht van het universum. Als je uitspreekt wat je wenst en het vervolgens loslaat, dan komt het vanzelf op je pad. Omdat ik zelf geen expert ben in beauty en haar, wilde ik iemand inschakelen die dat wel is. Maar wel iemand die mijn pragmatische aanpak snapt. Ik raakte met Loes Lucassen-Hoogers in gesprek en haar nuchterheid, pragmatisme en gevoel voor stijl klopte zo goed bij wat ik zelf uitdraag, dat ik meteen een goed gevoel erbij had. Wij kloppen met elkaar. Ik zocht een passende fauteuil voor in de spa. Loes kwam met een fantastisch stoere, maar heel vrouwelijke barberstoel aanzetten. Een schot in de roos en ik vroeg haar ook de rest van de spa in te richten.” Deze spa is net als het retailgedeelte van de winkel in wit uitgevoerd en bestaat uit een gedeelte voor nagels, make-up, wenkbrauwen en wimpers en een gedeelte voor haarbehandelingen waar vier haarstylisten werken. Naast de barberstoelen, zijn er ook strak vormgegeven wasunits, waar de klant in een ontspannen houding ligt.

Ik ben natuurlijk hartstikke trots dat we dit pilotproject met Dyanne mochten uitvoeren. En laat jullie dan ook graag het resultaat zien middels ons beeldmateriaal. Het was een fijne samenwerking die heel natuurlijk verliep. Ik zie uit naar het vervolg en de opening van meer DYANNE-stores, waaraan wij als Hoogers natuurlijk weer graag ons steentje bijdragen.

Met stijlvolle groet,

Loes Lucassen-Hoogers

 

Dyanne store stair

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store

Dyanne store