Hoogers Kapsaloninterieurs

Help: waar laat ik al dat haar?

We kennen natuurlijk allemaal wel het luik in de grond om haren in te vegen. Maar met de huidige bouw van winkelpanden, met dikke betonnen vloeren, is zo’n luik in de grond vaak niet zo makkelijk te realiseren en meestal zelfs onmogelijk. Niet getreurd, er zijn een heleboel andere mogelijkheden om de werkvloer in je kapsalon van haren te ontdoen. Je kunt er bijvoorbeeld een speciale kast voor laten maken op een strategische plek in je salon of zelfs kiezen voor meerdere van die kasten.

Direct schoon met de haarstofzuiger

Een hele mooie designoplossing is een zogenaamde haarstofzuiger. Die zuigt haren in 
no time op, maakt zeer weinig geluid en je “opslag” is ook meteen geregeld. Bovendien is zo’n haarstofzuiger een mooi designobject in je salon; bijvoorbeeld een unit die helemaal van rvs is gemaakt en er dus modern en clean uitziet.

Ook belangrijk: schone lucht

In elke kapsalon is eigenlijk ook een goede luchtzuivering noodzakelijk. Door het gebruik van chemische middelen, zoals haarlakken, sprays, oplosmiddelen en kleurmiddelen, maar ook door fijnstof, kan de lucht in je salon al snel vervuilen. Dat is niet prettig voor jou en je medewerkers, maar evenmin voor je klanten. Toch zijn er een aantal goede oplossingen voor, ook oplossingen die je makkelijk in bestaande situaties kunt toepassen. Meer weten over slimme oplossingen om haar van de vloer te laten “verdwijnen” en de lucht te zuiveren? We helpen je graag verder!