Hoogers Kapsaloninterieurs

Happy kids, happy parents! Zo pak je dat aan...

Hoe kun je kinderen het relaxt knippen? Door ze afleiding te geven! Dat kan natuurlijk op een heleboel verschillende manieren. Ik weet uit ervaring dat sowieso een leuke, kleurrijke knipstoel al de helft van het geheim is. Kinderen vinden het prachtig als ze in een mooie auto, een stoere brandweerwagen,  op een hippe scooter of op zo’n vrolijke zeeleeuw mogen zitten. Kijk maar eens bij onze kinderknipstoelen wat er allemaal mogelijk is.

Maak een kinderkniphoek

Het allerbest werkt natuurlijk een aparte kinderkniphoek, waar de kleintjes zich helemaal thuis voelen. Die kun je dan inrichten in zonnige kleurtjes of je kiest voor mooie muurschilderingen. Zo’n hoek kun je ook helemaal een bepaald thema geven; denk aan dieren of aan sprookjes.

Kinderkniphoek  met muurschildering    kinderknipstoelen

Wat ook prima werkt is om een een tablet in een wand in te bouwen, waarop de kids bijvoorbeeld spelletjes kunnen doen of tekenfilms kunnen kijken. Al dan niet in dezelfde stijl als de rest van je salon. Zo’n speciale kinderkniphoek kun je trouwens ook mooi combineren met een speeltafel en speelgoed voor kinderen die even moeten wachten. Leuke tip hierbij; zet eens oefenkop neer, met een waterspray,borstel en elastiekjes,  zodat de kids “kappertje” kunnen spelen.

Trouwens, de praktijk leert ook dat goede en leuke voorzieningen om kinderen te knippen, voor jonge ouders vaak weer aanleiding is om juist voor jouw kapsalon te kiezen. Dus: extra aandacht voor kinderen levert je vaak meer klanten op! Klanten die bovendien graag blijven terugkomen. Bovendien: de investeringen voor een kinderkniphoek zijn meestal best te overzien. We helpen je graag met een eerste idee en een schets op maat. Heb je vragen? Bel ons vrijblijvend via (0572) 39 08 80 of vul het contactformulier in.

Met stijlvolle groet,

Loes